JPEGMAFIA

JPEGMAFIA
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

JPEGMAFIA har sedan sin debut alltid skildrat verkliga händelser inom politik, våld och samhällsproblem med en släng av satir. Efter att ha bott och levt i Baltimore en tid fick han uppleva den respektlösa och hårda relationen mellan stadens invånare och deras lokala polisverksamhet. Det var under hans tid i Baltimore som projektet ”Darkskin Manson” blev till med bland andra de två uppmärksammade låtarna ”Mask on the Master” och ”Cops are the Target”. Två låtar, vars texter gav utlopp för hans inre ilska och känslor kring det han såg. Även om JPEGMAFIA har varit baserad i L.A sedan 2017, var det just hans tid i Baltimore som har utvecklat honom till den artist han är idag.

Albumet ”Veteran” som släpptes i början av 2018 är den officiella introduktionen till vem JPEGMAFIA egentligen är. Albumet blev hyllat av stora internationella tastemakers, och det var här som världen fick upp ögonen för en ny rapartist. I synnerhet på grund av hans påverkan på USAs millennials då han på ett genialiskt sätt tar upp politik och är informativ på ett humoristiskt vis.

Idag är han aktuell med det nya albumet ”All My Heroes Are Cornballs”. Ett 18-spårigt album som skildrar den verkliga JPEGMAFIA, fast på ett mer avskalat vis. ”Jag ville inte starta projektet med några förutfattade meningar. Jag visste bara att jag ville göra något i linje med nuet. När du lämnar allt, så händer det bara automatiskt liksom.” Det är just det här kreativa tankesättet som förklarar varför albumet har en mer naturlig och personlig jargong i jämförelse med hans tidigare projekt.

Om biljettköp till JPEGMAFIA:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor