JP Cooper

JP COOPER

3 OKTOBER: STOCKHOLM | KÄGELBANAN

BOKA BILJETT

JP Cooper är en brittisk sångare och låtskrivare som har gjort sig känd för sin unika röst och sin förmåga att skapa musik som berör lyssnarna på djupet. Med en bakgrund i Manchester och en passion för soul, blues och folk har JP Cooper skapat en musikalisk stil som är både unik och oemotståndlig.

Med hits som “September Song” och “She’s On My Mind” har JP Cooper bevisat att han har vad som krävs för att skapa musik som når ut till en bred publik. Hans låtar är fulla av passion och känsla, och hans texter är ofta personliga och självreflekterande. Han har en förmåga att skapa musik som verkligen berör människor och som får dem att känna sig sedda och förstådda.

Men JP Cooper är mer än bara en fantastisk sångare och låtskrivare. Han är också en otroligt talangfull musiker som spelar flera olika instrument, inklusive gitarr och piano. Hans musikaliska talang och känsla för melodier och arrangemang är verkligen imponerande.

Om biljettköp till JP Cooper:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Kägelbanan | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 350 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter