JP Cooper

JP Cooper | Slaktkyrkan, Stockholm | 3 november
BOKA BILJETT

JP Cooper kommer till Stockholm! Är du redo att sjunga med till:

”You were my September song
Summer lasted too long
Do you remember me?
We were only 15″

I så fall är det inte långt kvar! JP Cooper kommer till Slaktkyrkan, Stockholm 3 november för att bjuda på en magisk kväll. Som JP Cooper själv uttryckt det ”I want everyone to feel like a VIP.”

JP Cooper har haft en ödmjuk resa upp till var hans karriär är idag. Från att stå utanför spellokaler och dela ut flyers om sin musik till att sälja multi-platinum och skapa låtar med några av världens största artister, som Jonas Blue, Astrid S och Stormzy.

2016 tog karriären fart när han medverkade på Jonas Blues singel “Perfect Strangers”. Låten peakade som nummer 2 på UK Singles Chart och landade topp 10 i ytterligare åtta länder. Den följde han kort därefter upp med den egna singeln ”September Song”, som även den sålde platina och har blivit en av senare års mest spelade låtar. Idag har ”Perfect Strangers” streamats över 800 miljoner gånger och ”September Song” över 400 miljoner gånger. JP Coopers totala antal streams når över två miljarder!

Sedan dess har JP Cooper fortsatt släppa starka låtar. Inte minst tillsammans med norska Astrid S. I deras gemensamma ”Sing It With Me” visade JP återigen att han är både en förstklassig låtskrivare och en fantastisk sångare. Hans musik träffar rakt in i hjärtat och bygger kring teman som står honom nära; kärlek, empati, positivitet. Den 18 februari släppte JP Cooper albumet ”SHE”, en skiva fylld av låtar som hyllar relationer, familj och kvinnorna i hans liv.

Om biljettköp till JP Cooper:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Slaktkyrkan | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 320 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år (13 år i sällskap av målsman)

    Biljetter Biljetter