JP Cooper

JP Cooper | Vasateatern, Stockholm | 31 oktober
BOKA BILJETT

KONSERTEN MED JP COOPER HAR FLYTTATS FRAM FRÅN 27 MAJ TILL 31 OKTOBER. REDAN KÖPTA BILJETTER GÄLLER TILL DET NYA DATUMET.

JP Cooper rider verkligen på en framgångsvåg. Efter att under flera år ha gett ut EP:s och byggt upp en trogen, ständigt växande, fanbase på hemmaplan briserade allt under 2016. Som sångare på Jonas Blues platinasäljande ”Perfect Strangers” fick JP Cooper sin första stora hit. Den följde han kort därefter upp med den egna singeln ”September Song”, som även den sålde platina och har blivit en av senare års mest spelade låtar.

Sedan dess har JP Cooper fortsatt släppa starka låtar. Inte minst tillsammans med norska Astrid S i deras ”Sing It With Me” visade JP återigen att han är både en förstklassig låtskrivare och en fantastisk sångare.

Nu är JP Cooper tillbaka i studion för att skriva nytt material. Han säger sig tro att albumet är i stort sett klart, men att han gärna vill hålla alla dörrar öppna för att ny inspiration kan slå till. Kanske testar han något av det nya materialet på publiken i Stockholm i maj?

Om biljettköp till JP Cooper:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Ticketmaster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Vasateatern | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 275 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år på golvet, 13 år på balkongen

    Biljetter Biljetter