Jorge Blanco

Jorge Blanco
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Efter att ha slagit igenom stort i Disneys framgångsrika serie ”Violetta” fokuserar den mexikanska tonårsstjärnan Jorge Blanco på musiken. Med singlar som ”Summer Soul”, ”Una Noche” och Kriss Kross Amsterdam-samarbetet ”Gone Is The Night” har han bjudit alla Jorgistas världen över på en färgstark mix av pop, funk och soul. Nu är det dags att uppleva Jorge Blanco live!

Det var en musikalisk släkting som lade grunden till allt, då hon gav 5-årige Jorge Blanco en gitarr. Gitarren gjorde att Jorge kom över sin blyghet och 2007 drog karriären igång, då han fick en roll i ”High School Musical: La Selección”. Några år senare erbjöds Blanco att spela hjärtekrossaren Léon i Disneys TV-serie “Violetta”.

“Violetta” blev en stor succé och Jorge medverkade i alla tre säsonger. Rollen i “Violetta” gjorde honom inte enbart till en känd skådespelare, utan gav honom även chansen att visa upp hans stora sångtalang. Under den efterföljande turnén “Violetta – Live in Concert” fick han uppträda inför utsålda arenor tillsammans med Martina Stroessel och i Europa var turnén till och med mer framgångsrik än One Directions sista turné.

Efter “Violetta” signade Blanco ett skivkontrakt och nu är vi alla nyfikna på att få reda på var hans musikaliska resa ska ta vägen.

Om biljettköp till Jorge Blanco:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor