John Smith

John Smith
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

John Smith har hyllats som ”the future of folk music”. Oavsett om det har rört sig om minimala vardagsrum, festivalscener eller utsålda konserthus har publiken runt om i världen svepts med av hans flinka gitarrspel och ömma röst. 6 mars kommer den brittiske singer/songwritern till Stockholm och Bar Brooklyn. Biljetterna finns ute nu via Tickster.com.

Sex album in i karriären har John Smith etablerat sig som en av Storbritanniens bästa gitarrister och låtskrivare. Efter att ha turnerat med akter som Iron and Wine, James Yorkston och Ben Howard samt samarbetat med bland andra Jackson Browne, Jarvis Cocker och Joan Baez släppte Smith under hösten den nya skivan ”Hummingbird”.

Nu kommer artisternas favoritartist och gitarristernas favoritgitarrist till Stockholm för en intim konsert.

“You’re smiling even as tears catch in your throat.” – MOJO
“He’s a magician.” – Ben Howard
“Spellbinding.” – Time Out

Om biljettköp till John Smith:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor