Jelani Blackman

Jelani Blackman
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Jelani Blackman hade en av huvudrollerna då Gorillaz släppte överrasknings-EP:n ”Meanwhile”. På det strålande titelspåret ramades hans snyggt lagda verser in av Damon Albarns sång.

Både BBC och producenten Fraser T Smith (Adele, Craig David med flera) är överens – Jelani Blackman är en av de mest intressanta rapparna just nu. Efter några uppmärksammade singlar och EP:s, som byggde upp hypen, är Londonrapparen Blackman nu aktuell med debutalbumet ”Unlimited Mixtape”.

Även om Jelani är sprungen ur grimemyllan är han även tungt influerad av r&b och soul. Resultatet blir en mix som bryter stereotyper. Här ryms både det hårda och det mjuka, det mörka och det ljusa. Att han dessutom har samarbetat med så vitt skilda akter som Brian Eno, Wolf Alice, Burna Boy och nu senast Gorillaz säger en del – det här är en artist som inte är rädd för att bryta ny mark och utmana både sig själv och omgivningen.

Om biljettköp till Jelani Blackman:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor