Jean-Michel Jarre

Jean-Michel Jarre
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Jean-Michel är en sann pionjär inom den elektroniska musikscenen. Sedan sent 70-tal har han lyft genren till nya höjder av populäritet med 80 miljoner album sålda över hela världen. Han är en framstående och innovativ internationell superstjärna som skapar makalösa liveshower med bombastiskt ljus och ljud.

Den mångfacetterade artisten Jean-Michel Jarre har ett CV som heter duga, och han är känd för sina normbrytande liveshower såväl som den imponerande mängd succéalbum och singlar han producerat och släppt under de senaste tre decennierna. Jarre är dessutom politiskt aktiv med hedersfulla uppdrag så som talesperson för UNESCO och ambassadör för FN-projekt.

Som för många andra innovatörer var Jarre långt före sin tid, och de första verken han skapade var allt annat än framgångsrika. Det fanns inga indikationer på den enorma succé som skulle följa. Men med en beslutsamhet och passion som få har Jarre lagt grunden för all elektronisk musik vi hört sedan dess. Genombrottet kom 1977 med Oxygène, en enorm kommersiell framgång som landade på andraplatsen på Storbritanniens Pop Chart. Året efter skrev Jarre in sig i Guniness rekordbok när han höll flera utomhuskonserter på Place de la Concorde i Paris inför en samanlagd publik på omkring en miljon besökare!

Om biljettköp till Jean-Michel Jarre:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor