Jax Jones

Jax Jones
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Jax Jones – den brittiske DJ:n och producenten – har gjort sig namn ett inom dansmusiken med sina upplyftande houselåtar, maxade med influenser från allt från jazzen till hiphopen.

Uppväxt med rap, gospel samt afrobeat började han sin musikaliska bana med att göra beats samt producera hiphop. Det var ett möte med Duke Dumont som fick honom intresserad av house. Deras samarbete på hitlåten ”I Got U” blev startskottet för den Jax Jones vi hör idag.

Med tidiga hitsinglar som “House Work” (tillsammans med MNEK och Mike Dunn) samt “You Don’t Know Me” (tillsammans med RAYE) har Jax Jones kommit att bli en av housevärldens största producenter. På albumet ”Snacks”, som släpptes i slutet av 2018, samarbetade han med artister som Tove Lo, Bebe Rexha och Martin Solveig.

Om biljettköp till Jax Jones:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor