Jason Isbell and The 400 Unit

JASON ISBELL AND THE 400 UNIT

8 NOVEMBER: STOCKHOLM | ANNEXET

BOKA BILJETT

För 10 år sedan besjöng americana-stjärnan Jason Isbell vår huvudstad i låten ”Stockholm”. Nu återvänder han till stan och tar med sig sitt kompband The 400 unit.

“In this frozen old city of silver and stone”, så sjöng Jason Isbell om Stockholm i låten med samma namn. Passande nog återvänder han till stan den 8 november. När vintern åter står för dörren.

Isbell gjorde sig ett namn på americana-himlen som medlem i Drive-By Truckers. Men det var som soloartist han verkligen skulle träda fram som en artist utöver det vanliga, med ett sällsynt anlag för omsorgsfullt låtsnickeri och historieberättande. Nu ståtar han som en av den nutida americana-musikens absolut viktigaste och mest tongivande artister.

Om biljettköp till Jason Isbell and The 400 Unit:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är AXS.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Annexet | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 795 kr + avgifter
    Åldersgräns: 13+ år

    Biljetter Biljetter