Jasmyn

Jasmyn
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Jasmyn Burke har landat. Efter nästan ett decennium som frontperson i Weaves, konstanta turnéer och en ständigt fullbokad kalender lämnade hon stan, slog av på takten och hittade nya infallsvinklar. Två år efter uppbrottet avtäckte hon solodebuten ”In The Wild”.

Torontobandet Weaves blev snabbt indiescenens nya älsklingar då de först släppte en självbetitlad EP 2014 och två år därefter följde upp den med sitt suveräna debutalbum. Bandet turnerade världen över, spelade på storfestivaler som Glastonbury, prenumererade på JUNO- och Polaris-nomineringar på hemmaplan och hyllades av såväl fans som Pitchfork, NPR och indievärldens övriga gatekeepers.

Efter uppbrottet från Weaves är Jasmyn nu aktuell med sin solodebut ”In The Wild”. Även om både rösten och utgångspunkten fortfarande är densamma osar det mesta av en nystart. Och det är en sprudlande, bubblande nystart, som ger lyssnaren mycket att upptäcka.

Om biljettköp till Jasmyn:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor