Jamie Lawson

Jamie Lawson
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Jamie Lawson har sålt ut konserter världen över och turnerat med fantastiska artister så som Damien Rice, Ben Howard, Ellie Goulding, Van Morrison och Ed Sheeran. Faktum är att den sistnämnde giganten blev så förtjust i Jamies fantastiska sound att när han startade sitt skivbolag Gingerbread Man var Jamie den första artisten att signera ett skivkontrakt hos honom

Den brittiske singer/songwriterns rykte har skjutit i höjden under det senaste året. Hans singel “Wasn’t Expecting That” landade på Irländska topplistans första plats och med en YouTube-sida som kan skryta med drygt en halv miljon visningar har han skapat en perfekt plattform för att bygga en fanskara åt hans djupa och innerliga texter och musik.

Jamie har ägnat de senaste åren åt att finslipa sitt texthantverk och har under tiden byggt upp en publik runt om i världen. När Ed Sheeran i mars 2015 startade upp skivbolaget Gingerbread Man visste han direkt att han ville arbeta med Jamie.

Om biljettköp till Jamie Lawson:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor