Jakob Ogawa

Jakob Ogawa
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Med sin mjuka, souliga röst över de återhållsamt jordnära produktionerna tog Jakob Ogawa först över SoundCloud och sen Spotify. Genom ett knippe urstarka singlar har den unga norrmannen hamnat på radarn hos de flesta trendkänsliga bloggare och via dessa har han fått en internationell skjuts upp mot nästa nivå.

I Ogawas muskaliska värld sitter storheten i detaljerna. Från sin bas i Oslo spelar han in och producerar allt själv. Resultatet blir svävande sovrumspop med underbara drag av såväl r&b som lo-fi.

2018 fick diskografin tillökning av de fantastiska singlarna ”Sunshine Girl” och ”Velvet Light”. Och under sommaren spelade han både på Roskilde och på Lollapalooza Argentinas huvudscen. Nu väntar vi med spänning på vad som blir nästa steg för den enormt lovande norrmannen.

Om biljettköp till Jakob Ogawa:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor