Jacob Sartorius

Jacob Sartorius
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Under det senaste året har Jacob Sartorius etablerat sig som en av nätets största stjärnor. Via Vine, Twitter och Instagram byggde han snabbt en enorm fanbase och med tre succésinglar under 2016 har han etablerat sig som en av de just nu hetaste, nya popstjärnorna. Nu kommer det 14-årige amerikanske stjärnskottet till Sverige för sin första konsert. 23 februari spelar Jacob Sartorius på Klubben, Fryshuset. Biljetterna till konserten säljs via Eventim.se.

Under 2015 skapade Jacob Sartorius enormt stor uppmärksamhet i de sociala medierna. Det som började med en anti-mobbing-post, som snabbt fick 15 miljoner visningar på Vine, lade grunden till en raketkarriär. Genom stort engagemang och positiva budskap har Sartorius fått miljontals följare på Instagram och Twitter. Då han i maj 2016 släppte debutsingeln ”Sweatshirt” började multitalangen Jacob Sartorius att även ta över popscenen.

Hans tre singlar har alla blivit stora framgångar med miljontals streams på Spotify och ännu fler visningar på YouTube. Nu är det alltså dags för Sverige att få uppleva Jacob Sartorius live.

Om biljettköp till Jacob Sartorius:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor