Jacob Lee

Jacob Lee | Bar Brooklyn, Debaser Strand, Stockholm | 23 oktober 2021
BOKA BILJETT

BILJETT KÖPT TILL TIDIGARE DATUM:
Den inbokade konserten 28 augusti 2020 har flyttats till 23 oktober 2021. Redan köpt biljett till den uppskjutna konserten gäller även till det nya datumet.

Jacob Lee är ett fenomen. Blott 25 år gammal har han redan turnerat runt om i Europa, Asien och Australien samt samlat över 200 miljoner Spotifylyssningar. Och allt detta har uppnåtts utan hjälp från vare sig skivbolag, management eller bokningsbolag.

Magasinet The Brag har kallat Jacob Lee för ”en av de största australienska artisterna du aldrig hört talas om”. Och det ligger något i det. Jacob har nämligen medvetet tagit en annan väg än den traditionella. Längs med den vägen har han byggt upp ett community av hängivna fans världen över.

Efter att förra året ha återvänt från sin utsålda Europaturné har Jacob nyligen färdigställt sitt andra fullängdsalbum, ”Conscience”. Nu är det dags för en ny turné!

Om biljettköp till Jacob Lee:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Bar Brooklyn, Debaser Strand | Stockholm

  Insläpp:

  Åldersgräns: 18 år vid förköp (20 år vid köp i därren)

  Biljettpris: 195 kr + avgifter

  Biljett köpt till konserten 28 augusti 2020 gäller till det nya datumet.

  Biljetter Biljetter