International Anime Music Festival

International Anime Music Festival

16 MAJ: STOCKHOLM | ANNEXET

Starring:

Kizuna AI Original Singerloid ”#kzn” & HIMEHINA

Special guests:

GUMI | MaRiNaSu | LiLYPSE

BOKA BILJETT

International Anime Music Festival kommer till Stockholm! Räkna med en suverän helkväll då några av världens bästa animestjärnor intar Annexet. På scen ser vi bland andra Kizuna AI Original Singerloid ”#kzn” och HIMEHINA. Och i publiken står tusentals fans, som äntligen får uppleva en riktigt högklassig animemusikfestival live.

Det blir en maxad upplevelse. Toppmodern LED och högupplösta projektioner tillsammans med påkostat ljus, laser och visuella effekter skapar en spektakulär inramning då våra älskade anime pop stars framför sina största hitlåtar.

Kizuna AI Original Singerloid ”#kzn” gjorde videodebut 2011. Som världens första virtuella YouTuber har hon miljontals subscribers runt om i världen. Och som artist har hon släppt favoriter som ”AIAIAI”, ”Sky High” och ”future base”. Till Stockholm kommer även VTuberna Tanaka Hime och Suzuki Hina från den energiska duon HIMEHINA.

Special guests under International Anime Music Festival i Stockholm blir GUMI, MaRiNaSu och LiLYPSE.

Mer om artisterna:

Kizuna AI Original Singeroid “#kzn”
Kizuna AI är en virtuell sångare och YouTuber som kännetecknas av sitt långa rosa hår. Hon är känd för sina poppiga orginallåtar men även för att ha gjort covers av populära låtar. Kizuna AI skapades 2016 och har fått en stor följarskala på YouTube och andra sociala medieplattformar, särskilt i Japan och andra delar av Asien. Förutom att sjunga så streamar Kizuna AI även spel och skapar massa annat innehåll på hennes YouTube-kanal. Hon är känd för sin sprudlande och energiska personlighet och har blivit en populär figur i världen av virtuella sångare och YouTubers.

HIMEHINA
HIMEHINA är en virtuell duo som består av HIME och HINA. De är kända för sina originallåtar och covers av populära låtar. HIMEHINA skapades 2018 och har fått ett stort följe på YouTube och andra sociala medieplattformar, särskilt i Japan och andra delar av Asien. Förutom att sjunga streamar HIMEHINA även spel och en mängd annat innehåll på deras YouTube-kanal. De är kända för sina energiska och dynamiska framträdanden och har blivit populära figurer i världen av virtuella sångare och YouTubers.Deras debutalbum “Devine Flowers” som släpptes i april 2020 klättrade till 3:e plats på Oricon.

GUMI
GUMI, en av de mest populära vokaloiderna bland fans av västerländsk animemusik. Sedan hennes första framträdande 2009 har GUMI släppt 10 album och fått hundratals miljoner visningar och samlat på sig miljontals fans över hela världen. Men fram till den kommande turnén 2023 har hon aldrig uppträtt offentligt utanför Asien!
En av hennes mest kända låtar av en enda skapare, “Echo”, har över 77 miljoner visningar – och det här är bara en hit av många. GUMIs senaste röstprogram ‘AI Voice’ har varit mycket populär bland hennes fans eftersom den låter dem skapa låtar, förutom tal, med hennes röst.

MariNaSu
MariNaSu är en virtuell tjejgrupp som hyllas som en absolut pärla – producerade av Avex från Japan, dessa kommer garanterat att fängsla publiken när de gör sin internationella debut 2023. Trots sina helt olika personligheter, utgör de en perfekt trio på scenen. Med fantastiska kostymbyten under sina framträdanden, kombinerat med en elektrisk ljudbild, kommer de garanterat att leverera några av de mest underhållande och spännande ögonblicken för dem som har turen att fånga denna internationella debut.

LiLYPSE
Duon LiLYPSE består av Mikado och Oboro Akatsuki. Mikado översätts löst till “solen” och Oboro, vilket betyder “dimmigt” är en referens till månen. Mikado och Oboro lever bokstavligen i en dröm som de inte kan vakna upp ur, och har få minnen av sina liv innan de somnade – annat än att stå på scen tillsammans på flera konserter. Deras kreativitet kommer fram när de dansar, och det var så de kom på namnet “LiLYPSE”.

Om biljettköp till International Anime Music Festival:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är AXS.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Annexet | Stockholm

    Insläpp:

    Ingen åldersgräns

    Biljetter Biljetter