Infected Rain

INFECTED RAIN

31 MAJ: GÖTEBORG | MUSIKENS HUS

BOKA BILJETT

1 JUNI: STOCKHOLM | NALEN KLUBB

BOKA BILJETT

Infected Rain har sedan starten 2008 snabbt avancerat till att bli en av de mest spännande nya akterna inom den tyngre musikvärlden. Det moldaviska metalbandet anförs av den mångbegåvade frontkvinnan Lena Scissorhands, som enkelt slänger sig mellan rensång och aggressiva utfall och vars intensiva lyriska teman sträcker sig från depression och uppgivenhet till att omfamna verklighetens vardag.

Nu, efter att ha samlat på sig en massa nya fans sedan släppet av deras hyllade album ”Endorphin” från 2019, omdefinierade bandet sig själva på den efterlängtade uppföljaren ”Ecdysis”, som släpptes förra året. Albumet elektrifierar med vibrerande riff, kosmisk elektronik och Lenas skattkammare av sångförmågor. Återigen har bandet samarbetat med producenten Valentin Voluta och på ”Ecdysis” visar Infected Rain upp en delvis ny sida av sig själva, en sida som har omfamnats av både långvariga följare och nya fans.

Om biljettköp till Infected Rain:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim (Göteborg) och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Musikens Hus | Göteborg

  Insläpp:

  Biljettpris: 350 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Nalen Klubb | Stockholm

  Insläpp:

  Biljettpris: 350 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter