Illuminati Hotties

Illuminati Hotties
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Illuminati Hotties är LA-punkaren och DIY-hjälten Sarah Tudzin. Efter en turbulent skivbolagstvist och efterföljande mixtape ”FREE I.H” är hon äntligen aktuell med uppföljaren till den imponerande debuten ”Kiss Yr Frenemies”. Till ljudet av höjdarrecensioner hos bland andra Pitchfork, Consequence och Paste Magazine avtäcktes albumet ”Let Me Do One More”.

Som studiotekniker hade Sarah Tudzin redan ett grundmurat rykte på Los Angeles-scenen. Men det var när hon 2018 debuterade med ”Kiss Yr Frenemies” som hon klev ut i rampljuset. Hon blev Illuminati Hotties med hela den djupt grävande delen av indiescenen. Hennes melodiöst superbegåvade tenderpunk träffade rätt redan vid första genomlyssningen och alla mätare pekade spikrakt uppåt. Men så hamnade hon i härvan kring skivbolaget Tiny Engines och satte snabbt ihop ”FREE I.H: This Is Not the One You’ve Been Waiting For” för att ta sig ur sitt skivkontrakt. Även om skivan skrevs och spelades in på bara några veckor framstod det inte som något hafsverk. Snarare var de 12 eklektiska låtarna, som spann hela vägen från snygg powerpop och digi-samba till ren noisecore, en föraning om vad vi kunde vänta oss. Och nu är väntan över.

Med ”Let Me Do One More” har Sarah Tudzin tagit vid där hon tvingades sluta. Det är smart, snyggt, humoristiskt och vasst. Det är soundtracket till en person som har återfått kontrollen över sin egen situation. Men framför allt är det Illuminati Hotties när hon är som absolut bäst.

Har du inte redan upptäckt Illuminati Hotties bör du djupdyka ner i hennes katalog.

Om biljettköp till Illuminati Hotties:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor