Igorrr + Amenra

Igorrr + Amenra

Special guest: Der Weg Einer Freiheit
Support: Hangman’s Chair

7 APRIL: STOCKHOLM | FRYSHUSET ARENAN

BOKA BILJETT

STRÅLANDE NYHETER!
Konserten kommer att genomföras som planerat! Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio Sverige. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

SVAREN PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA

Igorrr som egentligen heter Gautier Serre är en fransk musiker som har släppt musik under en lång rad genrer såsom black metal, barockmusik och triphop. Våren 2020 släppte han sin tredje platta ”Spirituality And Distortion”.

Han döpte bandet till Igorrr efter sitt husdjur som han hade som liten, en gerbil. Han adderade extra ”r” för att det skulle vara svårare att säga.

Igorr har spelat på flera festivaler som till exempel Download Festival, Brutal Assault, Hellfest Open Air med flera och Igorrr hade också en kortfilm som visades på Orland Film Festival.

Om biljettköp till Igorrr:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Fryshuset Arenan | Stockholm

  Insläpp:

  Special guest: Der Weg Einer Freiheit
  Support: Hangman's Chair
  Åldersgräns: 13 år

  Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

  Biljetter Biljetter