IAMX

IAMX
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

IAMX åker för första gången ut på en akustisk turné – förbered dig på en helt unik upplevelse! Med enbart en gitarr, en mikrofon och looppedaler åker IAMX ut på en helt akustisk turné, som går till utvalda konserthus världen över.

X:et i IAMX skulle kunna vara den okända matematiska variabeln. Samma variabel som konstant har förändrats i Chris Corners liv – från de hemmagjorda sovrumsinspelningar, de som blev fröet till den banbrytande 90-talssuccébandet Sneaker Pimps där Chris var en tongivande medlem, och hela vägen fram till det nya albumet ”Echo Echo”.

Sedan Chris Corner 2003 lämnade Sneaker Pimps och skapade den teatrala personan IAMX har han liksom flutit fram. Både genrers och genus har luckrats upp och omformats till något nytt. Den röda tråden mellan 2004-års debut ”Kiss + Swallow” och IAMX:s åttonde studioalbum ”Alive In New Light” har varit den elektroniska inramningen och Chris Corners ovilja att fastna i en form.

På den nya skivan ”Echo Echo” är den elektroniska inramningen borta. Istället får vi höra tidigare favoritlåtar i nya, akustiska inramningar. Och återigen undviker IAMX att fastna i en förutsägbar form.

Om biljettköp till IAMX:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor