IAMX

IAMX
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

X:et i IAMX skulle kunna vara den okända matematiska variabeln. Samma variabel som konstant har förändrats i Chris Corners liv – från de hemmagjorda sovrumsinspelningar, som blev fröet till den banbrytande 90-talssuccén Sneaker Pimps, och hela vägen fram till det senaste albumet ”Alive In New Light”.

Sedan Chris Corner 2003 lämnade Sneaker Pimps och skapade den teatrala personan IAMX har han liksom flutit fram. Både genrers och genus har luckrats upp och omformats till något nytt. Den röda tråden mellan 2004-års debut ”Kiss + Swallow” IAMX:s åttonde studioalbum ”Alive In New Light” har varit den elektroniska inramningen och Chris Corners ovilja att fastna i en form.

Efter 2013-års hyllade ”The Unified Field” hamnade Chris Corner i ett kreativt vakuum och brottades med både depression och sömnlöshet. En flytt till Los Angeles löste upp knutarna och då han 2015 återvände med helgjutna ”Metanoia” hade allt fler upptäckt hans musik via de många IAMX-låtarna på soundtracket till How to Get Away with Murder.

Om biljettköp till IAMX:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor