IAMX

”IAMX är i princip min publika terapi”, säger Chris Corner. ”Det är mitt sätt att vara i kontakt med omvärlden, att lätta mitt hjärta och dansa på samma gång. Det är också en ursäkt för mig att leka med min identitet och att utforska delar av min personlighet”.

Chris Corner är IAMX, en konstnärlig och kraftfull persona han började bygga på efter att ha grundat inflytelserika brittiska triopopbandet Sneaker Pimps. Det medryckande, originella soundet som blandar djupt personliga texter med råa känslor och en fascinerande scenpersonlighet har frälst fans världen över. Längs vägen har IAMX utvecklats från ett gåtfullt studioprojekt till en excentrisk liveakt, med kostymer, apparater och visuella effekter.

Om biljettköp till IAMX:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor