Hudson Taylor

Hudson Taylor
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Hudson Taylors senaste EP ”Feel It Again” hamnade topp fem på försäljningslistan hemma på Irland, då den släpptes i mars. Den var det första smakprovet från den folkinfluerade duons hett efterlängtade andra album.

Redan i tidig ålder började bröderna Harry och Alfie Hudson-Taylor uppträda på gatorna i Dublin. Som Hudson Taylor gav de på egen hand ut EP:n ”Battles” 2012, som nådde hela vägen upp till den irländska iTunes-listans förstaplats.

Deras ursprung som gatumusikanter färgade av sig på debutalbumet ”Singing for Strangers”. Skivan gav Hudson Taylor flera stora hits på hemmaplan och singeln ”Feel It Again” var en av de mest spelade låtar på irländsk radio 2017. Sedan dess har allt fler fått upp öronen för de två brödernas finstämda alster.

Då det blev dags att spela in den efterlängtade uppföljaren sökte duon sig till producenter och tekniker från kretsen kring Mumford & Sons, The Lumineers och Ed Sheeran – en perfekt inramning för att ytterligare accentuera och lyfta fram Hudson Taylors fantastiska melodier och snygga harmonier.

Vintern 2018 kunde en andaktsfull publik njuta av den fantastiska duon under festivalen Where’s the Music? i Norrköping. Och efter en sommar fylld av festivalspelningar återvände de till Sverige för en konsert i Stockholm hösten 2018.

Om biljettköp till Hudson Taylor:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor