HRVY

HRVY | Klubben, Fryshuset, Stockholm | 20 mars
BOKA BILJETT

HRVY är en av Englands just nu mest bubblande popsensationer. Den tidigare TV-stjärnan har bytt spår och i ryggen har han drygt 8,5 miljoner följare, över en halv miljard streams, hitsinglar, turné tillsammans med The Vamps samt ett samarbete med Jonas Blue. Efter att 2017 ha släppt singeln ”Personal” toppade han under 2018 listorna i nio olika länder med Malu Trevejo-duetten ”Hasta Luego”. Och allt det innan han ens hunnit fylla 20 år.

Vid sidan av de hookiga poplåtarna och sina slicka dansmoves är HRVY även känd för ordentligt högenergiska konserter. 2018 innehåll bland annat utsålda konserter hela vägen från Melbourne och Manilla till Mumbai. Nu är det äntligen dags för Stockholm att dras med i HRVY-febern, då han tar över Klubben 20 mars.

Om biljettköp till HRVY:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Klubben, Fryshuset | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 225 kr + avgifter

    Åldersgräns: Från 13 år

    Biljetter Biljetter