Ho99o9

Ho99o9
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Ho99o9 mixar rap, hardcore, thrash med samplingar, speed och oljud. Med deras hårda beats och (minst sagt) mörka texter låter de ungefär som en fasansfull mutation av Black Flag, Death Grips, Bad Brains och Odd Future.

Ho99o9 (uttalas Horror) består av gruppmedlemmarna Eaddy och TheOGM. Båda växte upp med rap och hiphop men förfördes av punken efter att ha gått på underground-gig med band såsom Japanther, Cerebral Ballzy och Death Set.

2015 var sist vi fick besök av den hyperaktiva duon när de gjorde slarvsylta av publiken på Debaser. Den 28 februari 2020 är det återigen dags för Ho99o9 att besöka huvudstaden och Debaser Strand. Med albumet ”Cyber Warfare” i bagaget som släpptes tidigare i år kan vi inte förvänta oss något annat än en stökig kväll!

Om biljettköp till Ho99o9:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor