Hinds

Hinds
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Spaniens finest garagepop! Hinds är indievärldens nyaste romans. Med otvättade gitarrer och texter om kärlekens många, ofta obegripliga, ansikten skapar Madrid-baserade kvartetten energisk och smutsig indiepop på sitt alldeles egna sätt.

Det hela började med att Carlotta Cosials och Ana Garcia Perrotte laddade upp två låtar på Bandcamp under namnet Deers. Lyssningarna strömmande in i överrumplande takt och enorma tidningar som The Guardian och New Musical press lovordade bandet som garagepopens nya framtidshopp. Två blev fyra med tillskotten Amber Grimbergen och Ade Martin, tjejerna döpte om sig till Hinds och bara några månader efter första låtarna stod de på scen som förband till legendarerna The Libertines.

Om biljettköp till Hinds:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor