Highasakite

Highasakite är ett av de där banden du snart kommer upptäcka att du älskar. Det norska indierockbandet föddes på en jazzskola i Trondheim där bandets kreativa masterminds Ingrid Helene Håvik och Trond Bersu båda pluggade. De började skriva, spela in och producera musik tillsammans och kände ganska snart att det här var början på något stort. Marte Eberson och Kristoffer Lo anslöt till bandet, och de började spela in sitt första album.

Sedan dess har hyllande adjektiv mer eller mindre haglat över bandet och albumet ”Silent Treatment” kammade hem två grammisstatyetter och en IMPALA-nominering (European Independent Album of the Year). De har dessutom turnerat tillsammans med Bon Iver, efter att Justin Vernon blivit helt golvad när han såg bandet live.

Om biljettköp till Highasakite:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor