Henry Rollins

Henry Rollins
INGA PLANERADE FÖRESTÄLLNINGAR
Kolla in våra konserttips

Det brukar heta att en bild säger mer än tusen ord. Men ibland är det just orden och historien bakom fotot, som ger det en djupare mening samt skapar förståelse. Under Henry Rollins Travel Slideshow ställs bilderna och historierna sida vid sida med varandra för en kväll.

Som frontfigur i först Black Flag och senare Rollins Band blev Henry Rollins en ikon inom punk- och hardcorescenen. Därefter har han mutat in sig som en modern renässansman och högoktanig arbetsnarkoman. Spoken word-poet, skådespelare, radiopratare, författare, komiker, DJ och krönikor är bara några av de epitet han har samlat på sig. Den röda tråden genom allt Rollins har gjort är att det alltid har genomförts med en enorm skärpa och kvalitet.

Då Henry Rollins nu kommer till Stockholm är det rollerna som fotograf och historieberättare som möts på scen. Räkna med en kväll fylld av insikter, oväntade vändningar samt kanske ett och annat skratt.

Om biljettköp till Henry Rollins:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor.