Henge

Henge
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Henge kommer från rymden. Och de har kommit hit till jorden för att sprida rave. Med sig har de den generösa gåvan Cosmic Dross, en helt ny musikform som tidigare inte har existerat i vår värld.

Resan till jorden är del av ett experiment. Efter att världens ledare gömde de koder om att älska och dansa som skickats hit till jorden, hade Henge inte något annat val – de var tvungna att själva komma hit och sprida sin Cosmic Dross. Något som bland annat hördes på 2018 års album ”Attention Earth!”.

Det finns inga jordiska ord för att beskriva Henges atmosfäriska sound. Men deras budskap är desto enklare att ta till sig: This is your future. Put down the weapons. Unite. And colonise space.

Grok, Zpor, Nom, Goo har helt enkelt kommit hit för att lära oss att dansa och älska igen.

Om biljettköp till Henge:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor