Hela Sverige Skramlar

Hela Sverige Skramlar
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Hela Sverige Skramlar är (tyvärr) tillbaka igen för att genomföra en insamlingskonsert i solidaritet med Ukraina lördagen den 2 april kl. 20:00 i Avicii Arena. Alla som medverkar ställer upp gratis och biljettintäkterna går till sex olika organisationer i deras arbete med att stävja humanitär kris samt främja mänskliga rättigheter och demokrati.

Återigen samlas landets bokningsbolag för att arrangera en insamlingskonsert med Sveriges artistelit. Den här gången i solidaritet med Ukraina och med tre stora tematiska teman i fokus; humanitär kris, mänskliga rättigheter och demokrati.

Kvällen i Avicii Arena kommer fyllas med unika framträdanden med några av Sveriges främsta artister som alla medverkar utan att ta betalt och där biljettintäkterna oavkortat går till organisationerna Internationella Röda Korset, Proliska, UN Women Sweden, Fight for Right, Civil Rights Defenders och The Media Initiative for Human Rights.

Artister som medverkar är:
Maria Sur
Tommy Körberg
Veronica Maggio
Gina Dirawi
Amason
Peter Jöback
Ola Salo
Malena Ernman
Melissa Horn
Wilmer X
Johnossi
Cornelia Jakobs
Miriam Bryant
Benjamin Ingrosso
Sarah Dawn Finer
Jakob Hellman
Imenella
Darin
Per Gessle
Maja Francis
Jill Johnson
Eva Dahlgren
Chris Kläfford
The Hives

Om biljettköp till Hela Sverige Skramlar för Ukraina:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor