Haux

Haux
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

I utrymmet mitt emellan drömsk folkindie och elektronisk melankoli hittar vi Haux aka Woodson Black. Efter 2016-års starka debut-EP ”All We’ve Known” har han under 2017 släppt flertalet singlar och remixar. Och längs vägen har allt fler upptäckt hans underbart, återhållsamma kompositioner.

En praktik på ett skivbolag förde Woodson, som är född och uppväxt i New England, från USA till London. Där dök han huvudstupa ner i den bubblande, lokala musikscenen och började skriva för flera musiktidningar. Samtidigt som han arbetade med artisterna på skivbolaget jobbade Woodson Black även på egen hand med att utveckla sitt sound – ett sound där uppväxtens lugna skogar och kustlandskap blandades med alla nya influenser. Resultatet blev Haux.

När det till sist blev dags för honom att välja mellan en anställning på skivbolaget eller att fortsätta arbeta med Haux valde Woodson det senare alternativet. Han satsade allt på att skriva, producera, mixa samt fotografera och filma varenda aspekt av Haux. Då resultatet av det intensiva arbetet – debut-EP:n ”All We’ve Known” – släpptes var det tydligt att Woodson hade gjort helt rätt val. Därefter har kreativiteten flödat och under 2017 har Haux bland annat släppt singlarna ”Cologne” och ”Touch”.

Vintern 2017 spelade Haux inför en hänförd publik på showcasefestivalen Where’s the Music i Norrköping och våren 2018 återvände han. Den här gången för en konsert på Obaren i Stockholm.

Om biljettköp till Haux:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor