Harrison Storm

Harrison Storm
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Harrison Storms varma och innerliga låtar har under de senaste åren omfamnats av miljontals lyssnare. Samtidigt har titelspåret från hans egenutgivna debut-EP ”Sense of Home” blivit en stor publikfavorit. ”Sense of Home” fick även skivbolagen att upptäcka den talangfulla singer/songwritern från Mornington Peninsula, Australien.

Med större muskler i ryggen gick han snabbt från att vara lokalt omtalad till att bubbla på den internationella singer/songwriter-scenen. Men även om hans låtar numera hörs i stora tv-serier och spelas runtom i världen har Harrisons musikaliska grund inte förändrats. Med influenser från Jeff Buckley samt Angus & Julia Stone spinner han fortfarande fram samma atmosfäriska och snyggt sparsmakade alster, som placerar honom i närheten av Matt Corby och Ben Howard.

Live har Harrison under det senaste året varvat egna spelningar med att turnera tillsammans med storheter som Ziggy Alberts, Snow Patrol, Gregory Alan Isakov och SYML. Nu följer Harrison Storm upp sitt senaste släpp – den helgjutna EP:n ”Run” – med sin hittills mest omfattande Europaturné på egen hand.

Om biljettköp till Harrison Storm:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor