Hans Zimmer

Hans Zimmer Live
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Hans Zimmer återvänder till Stockholm! Efter en världsturné som under åren 2014-2019 samlade över en miljon fans på arenor världen över, återvänder den flerfaldigt prisbelönta kompositören till Sverige som en del av hans Europaturné.

I den helt nya showen kommer Hans Zimmer tillsammans med band, orkester och kör att framföra det allra bästa, vackraste och mäktigaste från fansens favoritfilmer. Dessutom kommer Zimmer att framföra stycken som inte ofta spelas live.

Hans Zimmer har skapat några av de mest kända och mest inflytelserika filmmusikkompositionerna i vår tid. Kompositören – som fick sin 11:e Oscarsnominering 2018 för musiken till Christopher Nolans succé ”Dunkirk” – har satt standarden för hur filmer låter idag.

Hans Zimmer har arbetat på fler än 200 filmer och serier, projekt som tillsammans har dragit in mer än 28 miljarder dollar världen över. 2019 gjorde Zimmer live-action-remaken av ”The Lion King”. Nu är han aktuell med musiken till bland annat ”Wonder Woman 1984” och ”Top Gun Maverick” – den mycket efterlängtade uppföljaren till ”Top Gun”.

Zimmer har vunnit en Oscar, två Golden Globes, tre Grammys, en American Music Award och en Tony Award. Några av Zimmers mest älskade verk är ”Gladiator”, ”Den tunna röda linjen”, ”Rain Man”, ”Dark Knight”-triologin, ”Inception”, ”Thelma & Louise”, ”Back Hawk Down” och ”Den Siste Samurajen”. Många av dessa kommer bjudas på under konserten, ihop med delar av hans katalog som sällan framförs live.

Om biljettköp till Hans Zimmer:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor