Hannes

HANNES

3 AUGUSTI: GÖTEBORG | TRÄDGÅR’NS UTESCEN

BOKA BILJETT

24 AUGUSTI: MALMÖ | PILDAMMSTEATERN

BOKA BILJETT

Sedan 2019 års hyllade debut-EP ‘Summer 3000’ har Hannes unika och jazziga lo-fi-blandning av ALT-R&B, pop och alternativ indie, kombinerat med ärliga och känslosamma texter om sorg, längtan och självtvivel, gjort honom till en av Skandinaviens mest intressanta artister.
Efter Grammisnomineringen för sin EP ‘When the City Sleeps’ 2021, en vinst i kategorin ‘Årets video’ på Manifestgalan och en utsåld vårturné 2022, följde Hannes upp en sällan skådad succé med singeln ‘Stockholmsvy’; Låten vars två ackord och melankoliska melodi knappast kan ha undgått någon.
Hannes äntrade 2023 med den Europeiska festivalen Eurosonic, och medan ordet om Hannes fortsätter att spridas över världen, åker han nu till UK för första gången för en headline-konsert på Peckham Audio i London 10 maj, samt The Great Escape i Brighton 11 maj.

Om biljettköp till Hannes:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Trädgår'ns utescen | Göteborg

  Insläpp:

  Biljettpris: 375 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Pildammsteatern | Malmö

  Insläpp:

  Biljettpris: 380 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)

  Biljetter Biljetter