Haley Blais

HALEY BLAIS

31 OKTOBER: STOCKHOLM | NALEN KLUBB

BOKA BILJETT

Drömskt, eftertänksamt, atmosfäriskt – Haley Blais debutskiva ”Below The Salt” från 2020 är en skattkista av nedtonad, folkinspirerad indie. Nu är Haley aktuell med uppföljaren ”Wisecrack”, som släpps under hösten. Och med den i ryggen kommer hon till Nalen Klubb för en intim konsert.

Kanadensiskan Haley Blais inledde sin karriär hemma i sovrummet och blev snabbt en uppskattad youtuber. Vlogande varvades med covers och en och annan egenskriven låt. 2016 kom debut-ep:n ”Late Bloomer”, men det var när singeln ”Small Foregn Faction” kom ut två år senare som det bredare genombrottet kom. Sen dess har Haley varvat egna turnéer med att supporta akter som Peach Pit och The Beaches.

För oss som stod på tårna då ”Below The Salt” släpptes har väntan varit lång. Men nu är det äntligen dags för den efterlängtade uppföljaren!

Om biljettköp till Haley Blais:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Nalen Klubb | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 220 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter