Gryffin

Gryffin
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Gryffin är en av de hetaste dansproducenterna just nu. Via grymma remixar, samarbeten och genom att addera liveinstrument till sina set har han under de senaste åren tagit över såväl streamingtjänster som scenerna på storfestivaler som Coachella och Lollapalooza.

Som så många andra tog den Los Angeles-baserade producenten Gryffin vägen via SoundCloud. Då han under skoltiden laddade upp en gitarrtoppad remix av Ellie Gouldings ”Burn” uppmärksammades han omgående av både musikpressen och välkända producenter. Sen dröjde det inte länge innan han hade landat sitt första skivkontrakt.

Remixar åt bland andra Tove Lo, CHVRCHES och Years & Years har gett honom en stadig platå att stå på. Från den har Gryffin droppat egna hits som ”Nobody Compares To You” och ”Feel Good”, där han samarbetade med den Grammybelönade sångerskan Daya.

Gryffin lärde sig spela piano i sjuårsåldern och under tonåren lade han till gitarr på repertoaren. Då han, med inspiration från bland andra Skrillex och Avicii, började producera egen dansmusik adderade han då och då traditionella instrument ovanpå den elektroniska grunden. Något som han senare fortsatte med, då han började etablera sig som liveartist. Den kombon har gjort Gryffins set till omtalade höjdpunkter för de som gärna rör sig i gränslandet mellan modern dansmusik och mer poporienterade indie.

Om biljettköp till Gryffin:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor