Greyson Chance

Greyson Chance | Klubben, Stockholm | 3 november
BOKA BILJETT


BILJETT KÖPT TILL TIDIGARE DATUM:
Den inbokade konserten 27 april 2021 har flyttats till 3 november 2021. Redan köpt biljett till konserten i Stockholm gäller även till det nya datumet.

Greyson Chance hann skriva det första kapitlet i sin karriär med 100 miljoner views på YouTube och turnerande världen över redan innan han hade fyllt 18 år. Sedan dess har han fortsatt att utvecklas och överträffa fansens förväntningar.

Genombrottet kom via YouTube med en pianoburen cover på Lady Gagas ”Paparazzi”. Inspelningen visar hur en då 12-årig Gresyon gör succé på en skoluppvisning. Klippet plockades snabbt upp av The Ellen Show. Efter det var Greyson popstjärna över en natt. Men det kan vara svårt att omvandla en YouTube-hit till en karriär som respekterad artist.

“Jag spelade in min förra EP Somewhere Over My Head 2016 och jag var väldigt stolt över den. Vi tog den till varje skivbolag i L.A., knackade på alla dörrar. Men branschen avvisade mig helt. När du får ett genombrott så ung som jag var är det inte ofta de tar en på allvar när man är äldre. Jag insåg att jag var tvungen att själv börja bygga upp igen tills jag var redo att plocka upp bitarna och börja ett nytt liv i en riktning som passade mig bättre”, minns Greyson Chance.

Åtta år efter albumdebuten ”Hold On ’til the Night” släppte Greyson 2019 skivan ”portraits”. Därmed inleddes det andra kapitlet i Greyson Chances karriär.

Med ett intimt och inbjudande anslag är musiken numera mindre Gaga, snarare bör Greyson placeras i närheten av artister som Troye Sivan och Sam Smith. Och den perfekta poppärlan ”shut up” kan ses som ett signum för den drömska och estetiska pop Greyson skriver och framför idag.

Om biljettköp till Greyson Chance:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Klubben | Stockholm

  Insläpp:

  Biljettpris: 225 kr + avgifter
  VIP/M&G-paket: 450 kr + avgifter

  Åldersgräns: Från 13 år

  Biljetter köpta till den uppskjutna konserten 27 april 2021 gäller till detta datum.

  Biljetter Biljetter