Gorillaz

Gorillaz
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Med den nya skivan ”Humanz” i ryggen kom Gorillaz till Stockholm för deras första livespelning någonsin i Sverige. Den 6 november 2017 ställde Gorillaz till med fest inför ett utsålt Hovet!

Det är ingen underdrift att hävda att Gorillaz återkomst var extremt efterlängtad. ”Humanz”, bandets första studioalbum på sju år, hyllades med betyget 4 av 5 möjliga av både DN och DI. Då biljetterna till Gorillaz kommande USA-turné släpptes sålde de slut direkt, precis som biljetterna till deras headlinespelning på den egna festivalen Demon Dayz i sommar – de tog slut på under 10 minuter.

Under The Humanz Tour kommer Murdoc Niccolas, Noodle, Russel Hobbs och 2D att backas upp av Gorillaz live band bestående av Damon Albarn, Gabriel Wallace, Mike Smith, Jesse Hackett, Jeff Wootton, Karl Vanden Bossche, Seye Adelekan. Dessutom kommer utvalda gäster från Gorillaz-familjen att dyka upp.

Bortsett från ett dj-set med Gorillaz Sound System på Hultsfred 2012 had bandet aldrig uppträtt i Sverige förrän de kom till Hovet och The Humanz Tour var Gorillaz blott fjärde turné på 16 år.

Om biljettköp till Gorillaz:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor