Good Harvest

Hanna Enlöf och Ylva Eriksson i americanaduon Good Harvest ser sig själva som musikaliska tvillingar. Och det räcker med att lyssna i några sekunder på refrängen till deras vackra höjdare ”Far Beyond” för att förstå vad de menar. Stämmorna, harmonierna, samspelet – allt är perfekt sammanvävt och välavvägt balanserat.

Efter den lovande debut-EP:n ”Bottom Dollar” fick Good Harvest ett lite bredare genombrott då livevideon till ”Woodstock”, deras hyllningscover till Joni Mitchell, blev viral. Sedan dess har deras fantastiska mix av Simon & Garfunkels samspel, Nick Drakes harmonier och Gillian Welchs berättarstil gett lyssnare runt om i världen en ny musikalisk bästis.

Våren 2017 kom fullängdsdebuten ”In a Life and Place Like This”, som bland annat hyllades av Jan Gradvall i DI Weekend. Via ihärdigt turnerande samt supportspelningar åt bland andra Kris Kristofferson och Christian Kjellvander har ännu fler fått upp ögonen för den fantastiska duon.

6 juni 2018 spelade Good Harvest på premiären av GARDEN i Göteborg.

”Rösterna kompletterar varandra perfekt, låtarna är utsökt snidade både vad gäller musik och text och framförallt framförs de på ett sätt som känns förbluffande färdigt och med en stark och lite vemodig närvaro.” – Nya Wermlands-Tidningen

Om biljettköp till Good Harvest:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor