Giant Rooks

GIANT ROOKS

Support: KAWALA

18 MARS: STOCKHOLM | KOLLEKTIVET LIVET

BOKA BILJETT

Den tyska kvintetten Giant Rooks var inte mer än pojkspolingar när de gjorde entré på den internationella musikscenen i mitten av 10-talet. Först 2020 gav de ut sitt debutalbum ”Rookery”. Men de fem spenderade inte den senare delen av det förra årtiondet på latsidan. Under dessa år släppte de flera EP:s och deras febrila turnerande kom att göra dem kända som ett helt lysande liveband.

Rutinen till trots har ungtupparna från tyska Hamm ännu tiden för sig. De är bara i början på sin vandring, som går i fotstegen av sådana som Tame Impala, Bon Iver, James Blake och Two Door Cinema Club. Ett slags klassisk indiepop smyckad med det där lilla, men helt avgörande, extra. En lika brittiskt- som amerikanskt präglad gitarrock, med dörren öppen till både elektronisk musik, konstrock och folkmusik. Ingalunda en unik mix. Men med sinnrik hantverksskicklighet och stringens har Giant Rooks likväl lyckats ge form åt ett helt eget sound i en genre där det egentligen borde vara omöjligt.

Om biljettköp till Giant Rooks:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Kollektivet Livet | Stockholm

  Insläpp:

  Support: KAWALA
  Biljettpris: 280 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år (13+ i målsman sällskap)

  Biljetter Biljetter