Gavin James

Gavin James
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Gavin James har några riktigt fantastiska år bakom sig. De enorma framgångarna med singeln ”Nervous” och debutalbumet ”Bitter Pill” var bara början, och han har inga planer på att sakta ner. Med det nya albumet ”Only Ticket Home” tar han ytterligare flera steg framåt och uppåt.

Den irländske singer/songwritern Gavin James tog den traditionella vägen och genomförde hundratals pubgig på hemmaplan. Det ihärdiga turnerandet i kombination med riktigt starka EP:s gjorde att han sakta, men säkert, fick allt fler lyssnare. Sen följde turnéer tillsammans med giganter som Ed Sheeran och Sam Smith, den internationella succésingeln ”Nervous”, TV-framträdanden hos bland andra James Corden och Jimmy Kimmel samt det hyllade debutalbumet ”Bitter Pill”.

Spolar vi fram till nutid närmar sig Gavin James en miljard streams på Spotify, vilket gör honom till en av världens 200 mest streamade artister. Hemma på Irland har han redan nått arenanivå med konserter för upp till 15 000 personer. Inte illa för en kille som började sin karriär i ett trädgårdsskjul bakom huset, med ambitioner om att någon gång få bli en rockgitarrist.

Men istället för att bromsa in väljer Gavin att öka. De två singlarna ”Glow” och ”Always” visade att formkurvan fortsätter att peka uppåt. Nu är han aktuell med det efterlängtade uppföljaralbumet ”Only Ticket Home” och i vinter återvänder han till Sverige för att på nytt sprida sin magiska livestämning.

Om biljettköp till Gavin James:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor