Gavin James

GAVIN JAMES

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Den prisbelönta singer-/songwritern Gavin James kommer till Stockholm för två intima gig.

Få artister är riktigt skickliga på att fånga upp de intima händelserna i våra liv så som kärlek, hjärtesorg, förlust och glädje. Men just det är något som Gavin James är expert på. Han började sin karriär som gatumusikant och pubartist i Dublin. Idag har Gavins musik streamats över tre miljarder gånger, han har fått diamant- och platinaskivor i flera länder och totalt sålt över 250 000 konsertbiljetter världen över. Dessutom har han turnerat med artister som Ed Sheeran, Sam Smith, Naill Horan med flera samt spelat på stora festivaler som Glastonbury.

Debutalbumet ”Bitter Pill” såg ljuset 2016 och James fick snabbt en stor följarskara. I höstas släppte han den nya singeln ”White Noise”, där han har utvidgat sin kreativitet ytterligare. Låten ger även lyssnaren ett hum om hur hans nya material kommer att låta. Den nya fullängdaren spelar James in i en studio på ett berg utanför sin hemstad Dublin, allt för att komma in i rätt sinnesstämning.

Om biljettköp till Gavin James:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor