Futuristic

Futuristic
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Med humoristiska och intelligenta texter som visar prov på mer livserfarenhet än de allra flesta 24-åringar, har Futuristic tagit USA med storm.

Futuristic har rappat sedan han var sex år ung. Han föddes med musik i blodet. I hemstaden Tempe, Arizona fanns det två vägar att gå om en ville syssla med musik – den urbana och den alternativa. Futuristic hade egentligen platsat på dem båda, men valde istället att gå sin egen väg och skapa en scen där pop och indie möter rap och hiphop. Det låter kanske lite pretentiöst, men det är egentligen tvärtom.

Det som utmärker Futuristic är hans självdistans, något som märks i texter likväl som i hans videos, som oftast klaras av i en enda tagning. I hans hittills sörsta hit ”The Greatest” låter han sin inre nörd ta plats, och levererar ständigt med lika mått humor och brains. På senaste plattan “Coast 2 Coast” har Futuristic teamat upp med Devon Terrell, ett musikaliskt mastermind från Brooklyn, där de två möts i en ömsom välpolerad, ömsom stökig ljudbild, något som landade plattan en tiondeplats på Billboardlistan och ett gäng miljoner streams världen över.

Om biljettköp till Futuristic:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor