Future Islands

Future Islands
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Med skivan “Singles” och supersingeln “Seasons (Waiting For You)” gick Future Islands från att vara kultfavoriter till att bli synthpopikoner. Deras suveräna framförande av “Seasons (Waiting For You)” hos David Letterman blev en omedelbar internetsuccé och då 2014 skulle sammanfattas rankades singeln som årets låt av bland andra Pitchfork.

Efter tre tidigare album på mindre skivbolag fick Future Islands till sist sitt bredare genombrott. Därifrån har de bara fortsatt att accelerera. Det smittsamma bandet med de hookiga slingorna har etablerat sig som ett av världens bästa liveband. Turné efter turné har de levererat högenergisk eufori inför utsålda hus.

2017 släppte Future Islands uppföljaralbumet “The Far Fields”. Med ett lika lekfullt och direkt anslag som på tidigare släpp innehöll skivan tolv pulserande spår och gav upphov till nya livefavoriter som “Ran” och “Time On Her Side”.

Under hösten 2017 ställde Future Islands till med tre totalt utsålda fester i både Göteborg och Stockholm. Nu återvänder de Göteborg för en konsert på GARDEN, som även blir deras enda Sverigespelning i sommar. Förbered dig på att bli trollbunden av den briljante sångaren Samuel Herring och hans balansakt mellan ren galenskap och okonstlad passion.

“Future Islands är barnsligt briljanta” – Aftonbladet

Om biljettköp till Future Islands:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor