Frozen Soul

FROZEN SOUL

Supports: Creeping Death + Foreseen + Phobophilic

27 FEBRUARI: STOCKHOLM | KOLLEKTIVET LIVET

BOKA BILJETT

VÄSKFÖRBUD:
För allas säkerhet följer vi Polisens nya regler. Det innebär att inga väskor – oavsett storlek eller modell – får tas med. Lämna väskan hemma.

Mullrande klassisk death metal från Texas underjord till Sverige och Stockholm.

Frozen Soul sköt skott ur Texas anrika metalmylla 2018. Och de gjorde det genom att återkalla 80-talets hårdaste och mest tongivande death metalband. Därifrån bar det av. Den gamla skolans death metal i moderniserad tappning visade sig vara ett gångbart recept.

Frozen Soul plöjer fram som en fly förbannad Kung Bore. Att lyssna på dem är känslan av att dundra in med huvudet före in i en massiv iskoloss till ljudvägg. Death metal beskrivs ofta med både rätta och lite så där slappt med ord som ”rått” och ”kraftfullt”. Frozen Soul sound är verkligen inkarnationen av sådana adjektiv. Med en atmosfär som är en kopia av den arktiska kylans grymhet och riff som hugger lika vilt som en svältande isbjörn med distinkt taktkänsla. Texas må bestå av slätter och öknar, Frozen Soul hämtar sin kraft ur den frostiga vintern.

Detta undergroundfenomen intar nu Sverige. Texas-kollegorna i Creeping Death gör dem sällskap. De kommer med en kärlek till både svensk death metal och Bay Area-thrash. Finska Forseen hakar också på, med sin mix av hardcore och thrash. Därtill ansluter även den amerikanska dödskvartetten Phobophilic, med stenhårda riff och låttexter tungt inspirerade av skräckförfattaren H.P. Lovecraft.

Om biljettköp till Frozen Soul:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Kollektivet Livet | Stockholm

  Insläpp:

  Support: Creeping Death + Foreseen + Phobophilic
  Biljettpris: 310 kr + avgifter
  Åldersgräns: 20 år (18+ vid förköp)

  Biljetter Biljetter