Freya Ridings

Freya Ridings
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

2017 året debuterade den unga, Londonbaserade singer/songwritern Freya Ridings med singeln ”Blackout” – en avskalad popballad, som tagen direkt från den känslosamma nyckelscenen i din favoritfilm. Både den och hennes efterföljande cover på Yeah Yeah Yeahs klassiker ”Maps” passerade snabbt över en miljon streams och gjorde att Freya blev en av de hetaste brittiska debutanterna.

I september 2017t släppte Freya Ridings det finstämda livealbumet ”Live at St Pancras Old Church”. Med det i ryggen åkte hon ut på hennes första egna Englandsturné och i Sverige dök hon upp som supportakt åt Dotan, under en magiskt vacker kväll på Bar Brooklyn i oktober.

Med den senaste singeln ”Lost Without You” har Freya Ridings överträffat allt hon tidigare släppt och etablerat sig som en av världens främsta, nya singer/songwriters.

Om biljettköp till Freya Ridings:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor