Freya Ridings

Freya Ridings
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Freya Ridings är en av Storbritanniens just nu mest lovande nykomlingar. Efter att ha fått ett enormt genomslag med den platinabelönade singeln ”Lost Without You” släppte hon sitt självbetitlade debutalbum i somras, och gick direkt in på den brittiska albumlistans tredjeplats. Sedan dess har albumet samlat ihop över 150 miljoner streams.

Förutom att vara en fantastisk sångerska är Freya Ridings även en makalös låtskrivare. Det bevisar hon på det självbetitlade debutalbumet, där hon skrivit all musik själv. Hon är faktiskt en såpass unik låtskrivare att hennes singel ”Lost Without You” är den första helt artistskrivna låt som tagit sig in på topp 10 i Storbritannien sedan Kate Bushs ”Running Up That Hill” återvände till topplistorna 2012.

Hennes röst har beskrivits som en av de mest kraftfulla inom hennes generation, något som backas upp av att exempelvis Taylor Swift och Florence Welch (Florence + The Machine) återfinns bland hennes fans.

Under sommaren 2019 har Freya Ridings spelat på prestigefyllda festivaler som Glastonbury, Latitude och Isle of Wight.

“This singer brings classical precision and raw emotion to celestial pop.” – GQ
“An extraordinary talent.” – Sunday Times Culture
“The most exciting rising talent in UK music… she’s a superstar in waiting.” – The Sun

Om biljettköp till Freya Ridings:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor