French Kiwi Juice

French Kiwi Juice

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Med över en miljard streams på kontot har French Kiwi Juice gjort succé på neo-soul-scenen. Nu kommer han till Stockholm. 2 april spelar French Kiwi Juice på Berns i Stockholm.

French Kiwi Juice (FKJ) är multiinstrumentalisten och superproducenten som alltid återuppfinner sig själv genom att släppa sargen och bege sig ut på okänt territorium. I somras släppte han sitt andra studioalbum ”Vincent”, som hyllades på bred front.

Skivan spelades in mitt under pandemin, medan FKJ befann sig i en djungel i Filippinerna, och gästas av bland andra Santana, Little Dragon, ((( O ))) och Toro Y Moi. Musikaliskt är det en bländande resa genom neo-soul, jazz och electronica.

Live är FKJ en imponerande enmansorkester. Han hoppar mellan instrumenten, samplar och bygger ömsint upp sina skapelser till vackra crescendon. Nu är det äntligen dags för oss att få ta del av upplevelsen, då French Kiwi Juices Europaturné når Stockholm och Berns 2 april.

Om biljettköp till FKJ:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor