Frank Turner

Frank Turner
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Frank gjorde en helomvändning när han lämnade hardcorescenen och hans Million Dead för att istället satsa på en solokarriär som folksångare och låtskrivare. Efter två hyllade album med Million Dead bestämde de sig för att lägga ner, och Frank började utforska en ny värld med sin kärlek till country och folk i fokus, och med sin akustiska gitarr som verktyg. 2006 släppte hans sin solodebut-EP ”Campfire Punkrock”, och efter det började han spendera all sin tid på vägar och scener världen över.

Under turnéerna fortsatte Frank att spela in musik, och idag har han släppt sex studioalbum, varav hans senaste alster, ”Positive Songs for Negative People” kom förra året och mottogs med öppna famnar av fansen.

Ni som har följt Frank sedan solodebuten har fått se honom sakta förvandlats till någon slags ”popstjärna” (även om han så klart aldrig skulle beskriva sig själv som det). Han föredrar ordet ”entertainer”, med sin tradition av vaudeville, teater och varieté, och ser sig fortfarande som en del av den undergroundscen som han också kommer ifrån. Punken har alltid varit en hörnsten i hans musik.

Om biljettköp till Frank Turner:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor