Fink

Fink
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Då Fink nu är aktuell med albumet ”IIUII” (It Isn’t Until It Is) handlar det både om en återblick och ett steg framåt. Det rör sig om en alternativ version av ett greatest hits-album, där Fink har botaniserat i den digra katalogen och gjort nyinspelningar på de mest centrala låtarna.

Efter att ha vuxit upp med en pappa som tidigt matade honom med folkess som John Fahey och Nick Drake, bara för att som ung flytta till Bristol precis då stadens musikliv exploderade i slutet av 80-talet är det inte så underligt att Fin Greenall är en musikalisk kameleont.

Från de tidiga årens fokus på dansmusik och dj-ande i London har Fin Greenall rört sig mot den atmosfäriska indiefolk, som de flesta numera förknippar Fink med. Längs vägen har han även samarbetat med storheter som Amy Winehouse och John Legend, hörts i bland annat ”12 Years A Slave” och ”Better Call Saul” samt rört sig sömlöst mellan att vara soloartisten Fink och den givna mittpunkten i trion med samma namn.

På ”IIUII” återvänder Fin till älskade låtar som ”Looking Too Closely” och ”Warm Shadow”. Men istället för att endast göra en halvhjärtad, remastrad samlingsskiva består skivan av nyinspelade versioner, där låtarna har klätts i den mognad och de djupare nyanser som endast ålder och erfarenhet kan ge upphov till.

Om biljettköp till Fink:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor