Fieh

Fieh
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Fiehs åtta medlemmar har en tydlig mission: Att ge publiken en ordentlig upplevelse. Anförda av sångerskan Sofie Tollefsbøl tar de sats från 70-talet och levererar låtar med mycket själ och fuzz. Utgångspunkten är organisk soul med såväl värme som karaktär. Vägledda av de begåvade instrumentlisterna tas vi med tillbaka till en era kantad av rökiga klubbar, passionerade fans och musiker som bodde och andades deras hantverk.

2018 spelade det norska kollektivet Fieh på showcasefestivalen Where’s The Music i Norrköping. Då var de aktuella med den hyllade debutsingeln ”Glu” och sedan dess har de även släppt den basdrivna neo-soul-pärlan ”25”.
 
Förutom sångerskan Sofie Tollefsbøl består bandet av Ola Øverby (trummor), Andreas Rukan (bas), Jørgen Kasbo (gitarr), Edvard Synnes, Lyder Øvreås Røed, Solveig Wang (kör och moog) och Thea Arnesdotter Lien (kör). Styrkan ligger i att de är många och att alla adderar viktiga beståndsdelar till projektet. Och då alla bitar sammanfogas blir resultatet ett pussel med imponerande detaljrikedom.

Om biljettköp till Fieh:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor