FEWS

FEWS
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

FEWS körde över det mesta som kom i deras väg då de albumdebuterade med ”Means” 2016. Anförda av melodiös, driven postpunk fick de såväl recensenter som publik på fall.

Kvartetten, där bland andra David Alexander (Summer Heart) och Frederick Rundqvist (Sameblod) ingår, fick stor uppmärksamhet då de debuterade 2016. Efter att bland annat ha turnerat Europa med Pixies, följt med Bloc Party på deras utsålda turné i Storbritannien samt uppträtt på festivalen Iceland Airwaves i Reykjavik har bandet nu laddat om. Bandet har bytt basecamp från London till Malmö och i sin nya hemstad jobbat på material till den efterlängtade uppföljaren.

Men innan albumsläpp nummer två får vi på nytt chansen att uppleva FEWS i deras bästa inramning – live på intima klubbscener.

”Stökig men melodisk postpunk med inslag av The Drums hetsigare låtar, Interpol och Bloc Party.” – Nöjesguiden

Om biljettköp till FEWS:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor