Fat Freddy’s Drop

Fat Freddy’s Drop | Arenan Fryshuset, Stockholm | 26 november
BOKA BILJETT

Fat Freddy’s Drop anses vara en av världens allra bästa liveakter. Sedan starten 1999 har de hämtat inspiration från nästan varje kapitel av musikhistorien. I november kommer de till Stockholm för en riktigt svängig och svettig kväll på Arenan.

Souldränkta jazzmelodier med delay, ekon och en massivt tung rytmsektion som växlar vilt mellan mörkt bultande techno och bluesstomp. En kan knappast beskylla Fat Freddy’s Drop för att välja den upptrampade stigen. Jazz, soul, techno, reggae och blues är några av de genres som blandas till en galet utsökt musikalisk cocktail. De sju nya zeeländarna har gjort sig kända för att pusha gränserna när de spelar in ny musik, men framförallt då de står på en scen.

Deras senaste album – ”Bays” – släpptes 2015 och lagom tills besöket i Stockholm är Fat Freddy’s Drop aktuella med en helt ny skiva, där de återigen tycks testa en ny musikalisk väg. Låtar som ”Special Edition” och ”114” har redan testats live. Och de håller definitivt måttet. Så räkna med en skön mix av gammalt och nytt i november.

Det är ett av världens allra främsta liveakter som kommer till Stockholm. Missa dem inte på Arenan den 26 november.

Om biljettköp till Fat Freddy’s Drop:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Arenan, Fryshuset | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 425 kr + serviceavgift

    Åldersgräns: 13 år

    Biljetter Biljetter