Fast Animals and Slow Kids

FAST ANIMALS AND SLOWKIDS

EUROPEAN TOUR: performing and celebrating 10 years of Hybris and Alaska

2 APRIL: STOCKHOLM | BAR BROOKLYN

BOKA BILJETT

I kölvattnet av Måneskin är Fast Animals and Slow Kids nästa fanbärare av den italienska rockscenen. Vi utlovar en riktigt energisk kväll!

Den 2 april förvandlas Bar Brooklyn till en italiensk rockarena när Fast Animals and Slow Kids (FASK) intar scenen. Detta dynamiska band från Perugia är känt för sin explosiva blandning av punkrock, indie och allsångsrefränger på italienska, en kombination som skapar ett unikt och drivet sound.

Sedan starten 2008 har FASK vuxit från att vara ett lokalt fenomen till att bli en tung aktör på den italienska musikscenen. Deras energiska och passionerade framträdanden har gjort dem till ett band som man bara måste uppleva live.

Bandets senaste skiva ”Dal Vivo Con Orchestra”, som har fått ett varmt mottagande både av fans och kritiker, är en fortsättning på deras fartfyllda resa. Albumet visar på bandets mognad och förmåga att balansera kraftfulla rytmer med fängslande texter. Med låtar som är både råa och melodiösa, fortsätter FASK att pusha gränserna.

Missa inte denna unika chans att uppleva ett av Italiens just nu allra mest imponerande liveband. Med Fast Animals and Slow Kids på scenen är det garanterat att taket lyfter på Bar Brooklyn i april.

Om biljettköp till Fast Animals and Slow Kids:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Bar Brooklyn | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 230 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter