ERRA

ERRA

Support: Silent Planet + Invent Animate + Sentinels

27 FEBRUARI: STOCKHOLM | FRYSHUSET KLUBBEN

BOKA BILJETT

CIRKATIDER:
Öppnar: 18:30
Sentinels: 19:00
Invent Animate: 19:45
Silent Planet: 20:30
ERRA: 21:30
Slut: Ca 22:30

ERRA har skapat ett eget namn för sig själva i sina egna termer. Beslutsamhet och stadig dedikation har definierat ERRAS väg till att ha en unik koppling till sin publik som blir större och större hela tiden. Namnet ERRA är taget från en homonym akkadisk krigs- och pestgud.

ERRA bildades 2009 i Alabama och från början var det ett gäng highschool-kompisar som gick ihop och startade allt. Dagens ERRA består av Alex Ballew (trummor), Jesse Cash (gitarr/cleansång), J.T Carvey (ledsång) och Conor Hesse (bas).

Alabamabandets sound kan beskrivas som titaniska riffs, förtrollande melodier med ett progressivt inslag. Deras fullängdare ”ERRA” släpptes 2021 och spelades in, mixades och mastrades av den Grammy-nominerade duon Carson Slovak och Grant McFarland som bland annat jobbat med August Burns Red och From Ashes to New.

De har tidigare turnerat världen över med band som Dance Gavin Dance, August Burns Red, TesseracT, As I Lay Dying med flera vilket har fått deras fanskara att växa ytterligare. Nu väntar det oss en episk konsert på Fryshuset Klubben när ERRA för första gången spelar i huvudstaden.

Om biljettköp till ERRA:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor